Majka me je NATERALA da svaki dan UZIMAM po kašičicu MEDA i KURKUME: Nakon 30 dana sam joj se ZAHVALILA

Lekoviti recept koji zaista daje konkretne rezultate. Pre nešto više od mesec dana došla mi je mama u goste i donela teglicu nečega što je podsećalo na med, pa mi je sva ushićena isto uručila u ruke i uzbuđeno rekla: “Vidi šta sam ti napravila, svakog dana moraš da uzmeš jednu kašičicu, pročitala sam na Internetu da je sjajno”. Žena mi je zapravo smućkala med i kurkumu, a kako svakako nisam imala šta da izgubim, rešila sam da pojedem tu teglicu zlatne mešavine u slast u narednom periodu. Tako sam, ni ne sluteći ishod, zapravo uradila sjajnu stvar za svoje zdravlje. Ispostavilo se da ovaj lekoviti recept nije bio još jedna prazna priča sa neta, već zapravo zaista daje konkretne rezultate. Već u prvih nekoliko dana osetila sam da imam više energije nego ranije, i uopšteno – osećala sam se daleko zdravije, i jednostavno snažnije.. Probava mi je bila bolja i nisam se nadimala kao što je to obično slučaj, a primetila sam i da nemam napade gladi, koji su pre toga bili česti. Takođe, za čitav mesec koliko sam konzuimirala mešavinu meda i kurkume nijednom me nije zabolela glava, niti sam imala probleme sa bilo kakvim bolovima.

Sve u svemu – moje zdravlje je na vrhuncu, i dugo se nisam osećala ovako dobro, bez ikakvog preterivanja. Videćemo da li će ovo biti dobro oružje i kada nas napadne sezone gripa i prehlada, ali verujem da hoće. To su moji lični utisci, a kažu da su lekovita svojstva “zlatnog meda”, kako se popularno zove ovaj eliksiri sledeća:

ima protivupalno dejstvo
poboljšava varenje
ima antivirusno dejstvo
uništava bakterije u organizmu
deluje protiv gorušice
štiti od gljivičnih oboljenja
deluje kao antiseptik

Ako poželite i sami da smućkate ovu mešavinu, recept je sledeći: 500 grama organskog meda pomešajte sa četiri ili pet kašika kurkume u prahu. Svaki dan konzumirajte jednu ili dve kašičice ove smese, no svakako se prethodno konsultujte sa svojim lekarom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *