MAJKA GENIJE POKAZALA TRIK UZ KOJE KUPATILO BLISTA, BAŠ JE JEDNOSTAVNO: Potrebna su vam dva sastojka, OVO MORATE ISPROBATI

Mama na Fejsbuk grupi “Mums Who Clean” (Mame koje čiste) postala je heroj nakon što je objavila fotografiju i način na koji se riješila buđi i prljavštine koja se pojavljuje na pločicama i fugnama.


“Mame, otkrila sam kako da se riješimo problema koji nas muči. Potrebno je nekoliko minuta i malo truda. Ne mogu da vjerujem svojim očima”, napisala je junakinja grupe. Kako je objasnila soda bikarbona joj je poslužila da započne posao, a izbjeljivač je povratio bjelinu i čistoću pločicama.

Naime, majka je pomiješala sodu bikarbonu i izbjeljivač. Iako nije opasno miješati ova dva proizvoda, izbjeljivač nikako ne treba kombinovati sa drugim hemijskim preparatima za čišćenje iz sigurnosih razloga.


Mama je objasnila redoslijed čišćenja.

“Pomešala sam ih dok se nisu pretvorili u pastu. Nanijela sam smjesu na problematična produčija i iskoristila staru četikicu za zube. Nije bilo potrebno da zapinjem, laganim pokretima sve bi spalo”. Objava je dobila preko 1.200 lajkova i reakcija drugih majki koje su je nazvale genijem.

Leave a Reply

Your email address will not be published.