“Jedna žena je otišla u kupovinu. Na kasi je otvorila torbu kako bi platila”

Jedna žena je otišla u kupovinu. Na kasi je otvorila torbu kako bi platila, ali u tom trenutku prodavac primijeti u njenoj torbi daljinski upravljač.Nije mogao da suzdrži svoju radoznalost te je upita:


“Da li uvijek sa sobom nosite daljinski?”Ona odgovori: “Ne baš uvijek, ali moj muž nije htio da krene sa mnom u kupovinu zbog utakmice pa sam ponijela daljinski upravljač”. Prodavac se nasmija i vrati sve stvari koje je žena kupila.
Začuđena ovim činom, ona upita prodavca šta se dešava. On reče: “Vaš muž je blokirao vašu kreditnu karticu”.
POUKA: Uvijek poštujte hobije svoga muža. Priča se nastavlja… Nakon toga žena iz svoje torbe izvadi kreditnu karticu svoga muža i provuče je kroz mašinu. Nažalost, nije blokirao svoju kreditnu karticu.

POUKA: Nikada ne potcjenjujte snagu i mudrost svoje žene. Priča se nastavlja… Nakon što je provukla karticu kroz mašinu, ona je tražila: Unesite PIN koji je poslat na vaš mobilni telefon.
POUKA: Kada muškarac gubi, mašina je dovoljno pametna da ga spasi. Priča se nastavlja…Ona se nasmija i iz torbe izvuče mobilni telefon koji je zvonio. To je bio telefon njenog muža koji je nagovještavao dolazak SMS-a. Uzela je mobilni telefon zajedno sa daljinskim upravljačem kako je ne bi zvao tokom kupovine. Pokupila je sve stvari i vratila se sretna kući.

Leave a Reply

Your email address will not be published.