“Jedna žena je otišla u kupovinu. Na kasi je otvorila torbu kako bi platila”

Jedna žena je otišla u kupovinu. Na kasi je otvorila torbu kako bi platila, ali u tom trenutku prodavac primijeti u njenoj torbi daljinski upravljač.Nije mogao da suzdrži svoju radoznalost te je upita: “Da li uvijek sa sobom nosite daljinski?”Ona odgovori: “Ne baš uvijek, ali moj muž nije htio da krene sa mnom u kupovinu zbog utakmice pa sam ponijela daljinski upravljač”. Prodavac se nasmija i vrati sve stvari koje je žena kupila. Začuđena ovim činom, ona upita prodavca šta se dešava. On reče: “Vaš muž je blokirao vašu kreditnu karticu”.
POUKA: Uvijek poštujte hobije svoga muža. Priča se nastavlja…

Nakon toga žena iz svoje torbe izvadi kreditnu karticu svoga muža i provuče je kroz mašinu. Nažalost, nije blokirao svoju kreditnu karticu.
POUKA: Nikada ne potcjenjujte snagu i mudrost svoje žene. Priča se nastavlja… Nakon što je provukla karticu kroz mašinu, ona je tražila:
Unesite PIN koji je poslat na vaš mobilni telefon.
POUKA: Kada muškarac gubi, mašina je dovoljno pametna da ga spasi. Priča se nastavlja…Ona se nasmija i iz torbe izvuče mobilni telefon koji je zvonio. To je bio telefon njenog muža koji je nagovještavao dolazak SMS-a. Uzela je mobilni telefon zajedno sa daljinskim upravljačem kako je ne bi zvao tokom kupovine. Pokupila je sve stvari i vratila se sretna kući.
POUKA: Nikada ne potcjenjujte očajnu ženu… Priča se nastavlja… Kada se vratila kući nije bilo njegovog automobila, a na vratima se nalazila cedulja: “Nisam mogao da pronađem daljinski upravljač. Otišao sam s momcima da gledam utakmicu. Doći ću kasno. Pozovi me ukoliko ti budem trebao.” Nažalost, sa sobom je ponio i ključeve od kuće.
POUKA: Ne pokušavajte da kontrolišete svoga muža. Uvijek ćete biti na gubitku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *