Imate Problema Sa Zuboboljom – Ne Brinite Se, Ovaj Prirodni Lijek Vas Odmah Rješava Boli

Ako se nađete u situaciji da imate neugodnu, gotovo nepodnošljivu, ubodnu bol u zubu, spas za vas je klinac. To je začin slatkog i aromatičnog okusa, koji ima i mnoga ljekovita svojstva. Klinčići sadrže eugenol, koji je snažan anestetik i antiseptik za ublažavanje bolova, dok očistite usta klinčićem i uklanja loš zadah, kao što je to učinjeno u stara vremena kada nije bilo raznih pasta za zube, osvježavajućih vodiča i četkica za zube.

PRAH KLINČIĆA
Prvo isperite usta toplom slanom vodom. Pričekajte da se unutrašnjost usta barem malo osuši, a zatim stavite prstohvat praha klinčića na bolno mjesto i pričekajte nekoliko trenutaka da prašak počne djelovati. Učinak liječenja boli trebao bi se osjetiti nakon nekoliko minuta

CIJELI KLINČIĆ

Opet, postupak je ispiranje usta toplom slanom vodom. Uzmite 2-3 klinčića i stavite ih na područje gdje vas boli i pričekajte da klinčići omekšaju. Zatim, kada omekšaju koliko dozvoljava zubobolja, počnite ih nježno žvakati kako biste isušili svoja ljekovita ulja.

Isperite usta toplom slanom vodom, a zatim uljem klinčića i nekoliko kapi pomiješajte s pola žlice maslinovog ulja. Natopite malo pamučne vune ovom smjesom i stavite taj komad pamučne vate na bolno mjesto i lagano ga pritisnite. Štapić možete koristiti i za čišćenje ušiju da biste stigli na bolnije mjesto.

KLINČIĆ ULJE

Imajte na umu da je ovo samo kratkoročni postupak, samo da prebolite noć, ali ujutro odmah posjetite svog stomatologa i riješite se boli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *