HIT! Lubenica dijeta! Za 7 dana, 15 kila manje!

Leto je već praktično stiglo, a vi ste ga dočekali nespremni. Zimska kilaža i dalje je aktuelna, prijatelji upiru prstom u vaš struk i zadirkuju vas, a vi već imate uplaćen aranžman i želite da se pokažete na plaži u najboljem svetlu. Ne očajavajte, nije kasno! Uz “lubenica dijetu”, ekspresno brzo kile će nestati!
Od kako je ova tajnovita dijeta zaživela, postala je pravi hit na Internetu, i sve više ljudi odlučuje se za nju kada želi da se vrati u formu. Zašto ne biste i vi?!
Pročitajte, smršajte, proširite dalje!

LUBENICA DIJETA:

 1. Ponedeljak
  Doručak: Poželite ukućanima dobro jutro, obavestite ih da ste od danas na fantastičnoj “lubenica dijeti” i pustite ih nek vam zavide.
  Ručak: Prošetajte do pijace na drugom kraju grada, kupite dve najveće lubenice koje nađete, uzmite ih pod mišku i peške se vratite kući.
  Večera: Popijte čašu mlake vode.
 2. Utorak
  Doručak: Aspirin, ako je upala mišića nepodnošljiva, onda dva.
  Ručak: Izvedite vaše lubenice u šetnju! Odvedite ih na Kalemegdan i pokažite im znamenitosti, do Kališa idite peške i nosite ih pod miškom.
  Večera: Manja šolja nezaslađenog čaja od žalfije. Eventualno povratite.
 3. Sreda
  Doručak: Uzmite lubenicu u ruke, ispružite je ispred sebe, uradite 20 čučnjeva.
  Ručak:
  Kotrljajte lubenice uzbrdo od Autokomande, pored “Marakane” do KBC “Dragiša Mišović”, jurite natrag za njima, ručajte 2-3 puta.
  Večera: Osmehnite se sebi u ogledalo. Pozitivan stav je najbolja večera!
 4. Četvrtak
  Doručak: Lezite na pod, ruke iza glave, lubenica u ruke. Uradite 5 serija po 20 trbušnjaka.
  Ručak: Odvedite vaše lubenice da vide toranj na Avali. Nosite ih pod miškom dok se penjete na vrh.
  Večera: Kolut paradajza i sveža zelena maslina. Čaša vode i osmeh!
 5. Petak
  Doručak: Stanite na vagu, do sada bi trebalo da ste izgubili oko 9 kilograma. Podelite sa ukućanima radosne vesti, ali ne i njihov doručak.
  Ručak: Njam, njam! Yummy, yummy! Ručak od srede vam je baš prijao zar ne? Sa setom ga se prisećate… Častite sebe i ponovite ovo gastronomsko iskustvo!
  Večera: Razmišljajte o hrani dobrih 15ak minuta.
 6. Subota
  Doručak: Uhvatite lubenicu nogama, uradite tri serije po deset zgibova. Ako ste i dalje baš gladni, uradite i jednu dodatnu, pa nek ide život!
  Ručak: Isecite prvu lubenicu, pojedite tri košpice. Ostatak odnesite i bacite u djubre, trčećim korakom, na drugi kraj grada.
  Večera: Maštajte o tome da ste zgodni i vitki. Plaža, trbušnjaci bakarne boje, more.
 7. Nedelja
  Doručak: Pokažite svoju novu liniju ukućanima, natrljajte im na nos to što nisu verovali u vas.
  Ručak: Načnite i drugu lubenicu, častite se i pojedite parče iz sredine. Ostatak odnesite i bacite u djubre, hodajte na rukama, na drugi kraj grada.
  Večera: Bitno je da se večera ne preskače, pa zato – tri badema i list zelene salate. Slobodno po želji začinite vodom.

Ako ste se pridržavali svih saveta i niste lagali sebe (jeli čvarke, sladoled, pili pivo i leškarili), trebalo bi da ste istopili neverovatnih 15 kilograma čiste masti! Budite srećni i ponosni, okačite novi status na Fejs i spremite se za gomilu lajkova! A kad stignete na plažu, i nevaljalih pogleda…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *