Otkrio da ga žena vara, pa je njenom ljubavniku poslao listu želja: BROJ 5. ĆE VAM NATJERATI SUZE NA OČI

Ovo je poruka za tipa s kojim me žena vara. Znaš ko si, da znam šta radim i ne nisam bijesan, samo bih te zamolio za par činjenica:
1.Molim te da prestaneš da ostavljaš dignutu dasku na WC šolji zbog toga što stalno mene krivi za to.
Sadržaj se nastavlja nakon oglasa
2.Možda mi daješ šansu da odem na pecanje, ali molim te prestani piti moje pivo. U redu je da popiješ nekoliko kada si u posjeti, ali ostavi mi ipak nešto zbog toga što ja moram da budem s njom mnogo duže nego ti.
3.Ako ipak popiješ posljednje pivo, ostavi neki novac na stolu ili kupi nova.

4.Isto tako bih te zamolio da staviš novi toalet papir kada ga potoršiš. Iz nekog čudnog razloga moj sin misli da ne mora da se briše ukoliko nema toalet papira. Držimo ga ispod sudopera, ali slobodno možes da predložiš neko bolje mjesto.
5.Kad završite svoj “posao”, obriši se nečim što može da se baci. Korpa sa odjećom sa desne strane kreveta je moja odjeća i čista je iako je žena ne pere. Prošle sedmice sam u žurbi izašao sa flekom na jednoj košulji.
6.Nemoj da govoriš mojoj djeci da si im ujak, jer možda jesu mlada ali ipak nisu retardirana.
7.Prestani da pojačavaš grijanje, jer, ja sam taj koji plaća račune.
8.Prestani da jedeš našu hranu više. Prošle sedmice si pojeo kolače koje mi je moja mama poslala za rođendan. Moja žena godinama nije napravila nešto baš tako dobro.
9.Pokušaj da prebaciš težinu na drugu stranu kad si u mojoj stolici zbog toga što praviš udubljenje koje me vuče na desno.
Nadam se da možeš da mi pomogneš sa svim stvarima koje sam ovdje nabrojao. Ukoliko to učiniš za mene, javljaću ti kad neću biti tu i kliko dugo, tako da nećeš morati da žuriš i da se brineš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *