Breaking News

DANAS TAČNO U 21 i 54 ČASOVA DOGODIĆE SE NEŠTO NEVJEROVATNO: 6 znakova Zodijaka će imati sreće

Mlad Mjesec u Vodoliji najviše će uticati na same Vodolije, Strijelčeve, Ovnove, Blizance, Vage i Škoprije.
VODOLIJA
Vrijeme je za dobre životne odluke. Mjesec će uhvatiti aspkekat sa Suncem u vašem znaku, pa može da dođe do pozitivnog preokreta kada je u pitanju partnerstvo. Ukoliko ste slobodni, očekuje vas važan susret. Takođe, na poslu dolazi do pomaka.
STRIJELAC
Mlad Mjesec donosi vam lijepe vijesti i dobar je za nove planove. Čućete nešto što će vam uljepšati dan, tako da se spremite za iznenađenja u drugom dijelu dana. To može da bude i poziv i poruka koju niste očekivali.
OVAN
Ovaj astrološki aspekat donosi vam priliku da ostvarite svoja očekivanja.

Vaša nadanja će biti ostvarena i to iz pomoć jedne osoba koja vam je iskreni prijatelja. Ovo je i prilika da uvidite ko su vam istinski prijatelji.
BLIZANCI
Mlad Mjesec u Vodoliji je odličan za putovanja ili promjenu ambijenta u kojem se nalazite. To će uticati i na vaša filozofska shvatanja o životu, tako da će ova promjena biti odlična.
VAGA
Ovaj astro period je lijep za ljubav. Donosi vam novi period u ljubavi koji će biti bolji. Može da donese poboljšanje odnosa sa partnerom ili izlazak na mesto javnog tipa i da nagovesti novo poznanstvo.
ŠKORPIJA
Mlad Mjesec donosi vam proodične promjene. Uvidećete značaj porodičnih odnosa i brige za najbliže. Mjesec će napraviti dobar aspekat sa Marsom, pa možete da čujete za neko nasljedstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *